Belgravia Apartment

Located in the heart of Belgravia, a tired, well-worn top floor flat has been brought back to it’s former Victorian glory.  In collaboration with Kapital Estates, our approach focused on a sympathetic restoration that responded to the historical context & heritage of the area, whilst simultaneously curating a contemporary space fit for 21st century living.

A palette of warm grey tones, walnut timber and an abundance of natural stone combine to create a fresh and elegant atmosphere.  Character abounds with elaborate cornicing, decorative panelled doors, and gorgeous fireplaces.   Cleverly designed joinery units maximise every square metre of space. Clean lines, soft curves and mid-century furnishings add an element of Nordic simplicity.  Vibrant colours pop against the polished background.

The result is a perfect balance of comfort and luxury, sure to remain timeless for years to come.